AeroShell Oil W 15W50 208L (55 UGL)

SHELL, 208L, 15W50
11918.00 lei
+

Descriere

AEROSHELL OIL W 15W50

Uleiul AeroShell W 15W-50 este un amestec unic de ulei mineral de inalta calitate si peste 50% uleiuri de baza sintetice, plus ulei AeroShell W fara cenusa si aditivi dispersanti. Acest amestec semi-sintetic ofera performanta inalta intr-o varietate larga de aplicatii si conditii. Uleiurile de baza sintetice de inalta performanta asigura pompare mai buna la temperaturi scazute si protectie, decat uleiurile cu un singur grad. In plus, amestecul de uleiuri sintetice si minerale de inalta calitate ofera performante la temperaturi ridicate, superioara multor uleiuri de motor cu piston pentru aeronave. Uleiurile minerale ajuta la buna dispersare a produselor de ardere, pastrand astfel motoarele fara "vopsea gri" sau namol de plumb, care poate fi o problema cu unele uleiuri complet sintetice.

Sistemul de aditivi antiuzur in AeroShell W 15W-50 ofera remarcabila protectie la uzura pentru arborii cu came, elevatoare si alte componente de inalta uzura. Pachetul de aditivi anticoroziune in AeroShell W 15W-50 ajuta la protejarea motoarelor cu nivel scazut de utilizare si motoarelor in climat cu umiditate crescuta impotriva ruginii si coroziunii, de zone critice ale motorului, cum ar fi arborii cu came si elevatoare.

Uleiul AeroShell W 15W-50 ofera protectie superioara anti-coroziune pentru toate tipurile de motoare cu piston ale aeronavelor certificate. Atunci cand este utilizat conform procedurilor de intretinere corespunzatoare, produsul ofera protectie maxima si imbunatateste probabilitatea ca motoarele de aeronave sa atinga TBO (timpul intre reparatii generale). In plus, acest produs ofera remarcabila protectie la oxidarea la temperaturi inalte pentru motoarele cu temperatura inalta de functionare.

A fost conceput pentru a mentine motoarele mai curate, cu mai putin namol si varnish in zonele critice ale centurii motorului si in alte zone.

  • Uleiul AeroShell W 15W-50 este destinat utilizarii motoarelor cu piston pentru aeronave, in 4 timpi. Uleiul AeroShell W 15W-50 este superior uleiului cu un singur grad, pentru aproape orice aplicatii. Acesta ofera pornire mai usoara, lubrifiere mai buna dupa pornire, uzura redusa, reduce coroziunea si rugina, si imbunatateste curatenia motorului, cu presiuni de ulei si temperaturi egale cu cea a uleiurilor cu un singur grad SAE 50 in conditii complet incalzite.
  • Sistemul de aditivi anticoroziune este proiectat pentru a preveni rugina sau coroziunea in toate tipurile de motoare cu piston pentru aeronave. In testarea comparativa a arborelui cu came ruginirea in conditii de umiditate ridicata, uleiul AeroShell W 15W-50 a fost aproape complet fara rugina, in timp ce arborii cu came conditionate din alte uleuri au aratat uneori rugina pe lobii cu came si suprafetele de sprijin
  • Aceste rezultate indica faptul ca uleiul AeroShell W 15W-50 poate oferi maxima protectie anticoroziva pentru motoarele cu piston ale aeronavelor, atunci cand sunt combinate cu practicile de intretinere corespunzatoare si conditiile de functionare

Fisa Tehnica

Fisa Tehnica (AeroShell_Oil_W_15W50.pdf, 28 Kb) [Descarcare]

Features

Cantitate:
  • 208L
Tip:
  • 15W50